2008. július 11., péntek

Dr. Telkes József megdöbbentő sikerelvei

Siker elvek Telkes József szemüvegén keresztül.
A siker napjainkban rengeteg embert foglalkoztató téma lett. Dr. Telkes József karriertanácsadó megdöbbentő felismerései segítenek egy kicsit jobban megismerni mi az a siker, amelyet elérve mi magunk is úgy érezzük, hogy arra vágytunk, amit az adott pillanatban elértünk.


Mindannyiónkat nap mint nap bombáznak impulzusok ezrei, talán mi magunk is gondolkodunk azon és vágyakozunk arra, mi kell ahhoz, hogy sikeresek legyünk?

Miért van az, hogy az egyik ember néhány év vagy akár néhány hónap alatt épít fel sikeres vállalkozást és másoknak ez egy emberöltő alatt sem sikerül?

Miért vágyunk a sikerre és milyen szintjei vannak a sikernek?

Egyáltalán, amikor sikeresek vagyunk, azzal boldogságunk is kiteljesedik?A youtube -on kalandozva mindig találok valami érdekes hasznos anyagot, megjegyzem napról-napra több és több kerül fel.
Dr. Telkes József sikerelvekről és a pénzről alkotott rövid videóanyaga sokakat elgondolkodtatott! A karriertanácsadó értékítélete megdöbbentő felismeréseket adhat neked is, ha még nem láttad!
Egy rövid megjegyzés: identitástól és felekezeti hovatartozástól mentesen ajánlom a figyelmedbe ezt a sikerről szóló videót, kedves Olvasó!Kapcsolódó témák:

Olvasol, hogy tudd melyik kapszulát válaszd?
Megdöbbentő technikák Brian Tracy könyvében
A Munkanap nélkül szabadon csapat farsangi karneválja

Gólya Gergely
Telkes József mit is jelent tulajdonképpen a valódi siker