2008. január 16., szerda

Brian Tracy megdöbbentő technikái Maximális teljesítmény című könyvében

Brian Tracy Maximális Teljesítmény

A felnőttképzés területén végzett 25 év kutatásának megdöbbentő eredményeiről ír a világszerte ismert, egyik legkíválóbb szakértő: Brian Tracy.

Egy önfejlesztő könyv olvasásának élményeiről számolok be nektek, amely talán eddig a legnagyobb hatást váltotta ki, az általam olvasottak közül!

Brian Tracy évente több mint 100 000 hallgatónak tart előadásokat szemináriumain. 25 év kutatásának eredményeit tárta elém gyakorlatban is kipróbált technikáit egy csokorba szedve, amelyek azonnal eredményt hoznak. Könyvében olyan módszereket mutat be, amelyeket az élet legkülönbözőbb területein alkalmaznak a csúcsteljesítményekre képes emberek. Volt alkalmam meghallgatni Phoenix Seminar-t is, amelyet többek között magyarra is lefordítottak (ez a könyvre épülő szeminárium). Ezt a szemináriumot 31 országban összesen több mint egymillióan végezték el. Egy hét alatt olvastam el és érdekes érzés volt megtapasztalnom, amikor az egyes technikák rövid idő alatt beváltották a hozzájuk fűzött elvárásokat.

Gondolkoztam miért volt a Maximális Teljesítmény olyan nagy hatással rám, hogy itt is írjak róla?

Nagyon egyszerű, a miértekre adott világos válaszok.




Brian Tracy a Maximális Teljesítményben döbbenetes eredményeket publikál.
Már a 60-as évekből Dr. Lozanov nyelvoktatási módszereinek hatékonyságát illetően elgondoltam, hogy ha néhány óra alatt bárki képes 3000 szót megtanulni és egy olyan tartós tudásra szert tenni, ami 1 év után is majdnem 100%-os, akkor miért nem így tanítják a gyerekeket az iskolákban?

Amikor ezt a könyvet ajánlották nekem azt is említették, hogy Brian Tracy Siker szemináriumain résztvevőknél hétköznapi az, hogy a technikák alkalmazásával gyökeresen megváltozik az életminőségük. Egy egymásra épülő gondolatáram vonul végig a könyvön, amely mint egy repülő visz el bennünket a születéstől, a felnőtté válás, gyermeknevelés, a saját felelősség vállalásunk fontosságán át a sikeres ember gondolkodásmódjának elsajátításának hogyanjaival!

A széleslátószögű Brian Tracy művét ajánlom minden olyan olvasni vágyónak, aki szereti az önfejelesztő irodalmat és többet kíván megtudni a szerző népszerű módszereiről. Mellesleg a humora is jó.

Gólya Gergely
www.munkanapnelkulszabadon.com

Kapcsolódó témák:

Megdöbbentő tények a tudatalatti befolyásolásáról!
Olvasol, hogy tudd melyik kapszulát válaszd?Gyermekünk személyisége saját kiegyensúlyozottságunkon múlik?