2008. április 4., péntek

Internetképzés Mark Davissel vagy szörfözés a világhálón?

Internetképzést tart Magyarországon a Munkanap nélkül szabadon csapatának Mark Davis Ausztrál internetszakember 3 napon át Budapesten, amelynek lezajlott az első napja.

Egy nagyon izgalmas napon vagyunk túl, ahol Mark Davistől érdekes újdonságokat tudhattunk meg a folyamatosan változó internet egyébként is érdekes világáról.



Milyen image-t érdemes kialakítani magadról az interneten?
Mi az a Web2.0?
Mire jók a blogok?
Hogyan nézzen ki a weboldalad?
Hogyan tudsz oda forgalmat terelni?
Milyen szempontok szerint dolgoznak az internetes keresők motorjai?
Miért használják egyre többen az internetet a világon mindenhol?
Hogyan tudod az interneten az ingyenes eszközök segítségével brandingelni céged?



Mi történhet az internet segítségével a cégeddel, veled?

(részlet a mai nap érdekességeiből)

Emberek úgy keresnek az internetes keresőkben, hogy beírják az adott keresőszót. A hirdetőportálokon feladott hirdetéseken a hirdetőcégek keresnek. Te ma már nem versenyezhetsz nagy cégbirodalmakkal az interneten neked az a fontos hogy találj egy réspiacot. Annak az időnek már vége, hogy te mindenkinek általánosságban segíthetsz. Te úgy tudsz ott lenni az interneten mint egy bank,adsz valamit az embereknek így a te zsebedbe is vándorol pénz. Ne hirdess hacsak nem egy jól definiált szűk piac a te célközönséged. Egy újabb hazugság az iternettel kapcsolatban az, hogy kósza iwiw spam üzenetek segítségével eredményes lesz céged. Ha az interneten ha vannak rossz szokásaid, tedd le és kezdj el jó szokásokat használni alkalmazd az életedben a kapcsolataid bővítésére, céged korszerű promotálására.



Minden 6 hónapban változik az internetes keresők popularitása. 15 év alatt 1 milliárd weboldallal lett több az interneten. Ha weboldaladat 3 6 9 12 hónap alatt nem látják a interneteskeresők, akkor egyre hátrébb és hátrébb kerülsz a rangsorban. Ellenőrzést kell gyakorolnod az oldalad felett az interneten. Frissítened kell! ….
Mark Davis 2 évvel ezelőtt kezdte Magyarországon munkáját. Néhányan azt mondták hogy ez túl egyszerű és nem hitték el azoknak a tecnnikáknak az életképességét, amelyeket ő oktat, néhányan pedig hatalmas kapcsolatrendszereket fejlesztettek és attól lényegesen nagyobb cégeket építettek, mint azt előtte el tudták volna képzelni azzal, hogy elkezdték tudatosan használni a Mark Davis által tanított technikákat az interneten.



Kapcsolódó témák:

Miért félnek 2008-tól az átlagfelhasználótól a nagy cégek?
Felválthatja a drága betonkomplexumok szürke irodáit az otthoni munka lehetősége?

Gólya Gergely
www.munkanapnelkulszabadon.com internet