2008. május 25., vasárnap

Mark Davis - Internet Siker titka (avagy Hatékonyaké a jövő?)

Mark Davis Internet siker titka c. e book segítségével az internettel ma már hatékonyan, lényegesen kevesebb idővel lehet célokat megvalósítani, mint a múltban.



Megjelent Mark Davis Internet siker titka című könyve, amely egy utazásra viszi el az olvasót. Én személy szerint ennek a könyvnek leginkább jelenlegi hatékonyságomat köszönhetem. Sokan vagyunk úgy, hogy leülünk a gép elé email -eket ellenőrizni és órák telnek el céltalan szörfözéssel úgy, hogy azt észre sem vesszük. Ugyanez előfordul akkor is, amikor konkrét céllal ülünk a net elé, érdekes. Ez a fegyelem hiánya vagy a figyelemelterelő eszközök jól működésének bizonyítéka? Azt tapasztaltam, hogy leggyakrabban akkor térülünk el, amikor várunk egy anyag feltöltésére/letöltésére és úgy gondoljuk, hogy megnézzük ezt, vagy azt, mondván míg dolgozik a gép hasznosan töltsük az időt! Következésképpen 1 óra múlva vesszük észre, hogy már rég végzett a gép a feladattal, csak mi veszítettük el a fókuszt!



Azoknak ajánlom ezt a könyvet, akik szeretnek internetezni, akár el tudják képzelni magukról, hogy az internet segítségével otthonról irányítható üzletet építsenek. Hatékonyan!




Kapcsolódó témák:


Miért félnek 2008-tól az átlagfelhasználótól a nagy cégek?
Felválthatja a drága betonkomplexumok szürke irodáit az otthoni munka lehetősége?

Gólya Gergely
http://www.munkanapnelkulszabadon.com