2008. január 9., szerda

Hihetetlennek tűnik, hogy az emberiség 95%-a nem azzal tölti munkanapjait, amivel igazán szeretné?

Üdvözlünk a munkanapnelkulszabadon.blogspot -on, amit a munkanap nélkül élő szabad emberek és a témában érdeklődők kedvéért hoztunk létre!

Gondolunk itt arra, hogy egy kutatás szerint, ha leszámítjuk az alvással, ingázással, a munkával és a nap mint nap szükségszerűen elvégezendő teendőkkel töltött időt, a legtöbb embernek nem jut napi egy vagy két óránál több ideje arra, hogy azt tegye, amit valóban szeret csinálni.
A www.munkanapnelkulszabadon.com -on további információkat olvashatsz arról a folyamatról, mely szerint világszerte emberek tízezreiben ébredt fel az az igény, hogy hétköznapjaik átformálására hatékony eszközöket találjanak!

Felfedeztünk egy módszert annak megtanulására, hogyan lehet bárki "ura a saját életének" -otthonról irányított üzlet alapításával; és kialakítottunk erre egy rendszert, amely olyan egyszerű, hogy azt bárki tudja használni. Ez a módszer nem kívánja töled azt, hogy eladj, és ami a legjobb benne, hogy sok idöt sem igényel.
Ha úgy gondolod, Te is megérdemled, hogy reggel akkor ébredj, amikor kialudtad magad, valamint azt kérdezhesd magadtól, hogy 'Mit szeretnék ma csinálni?' és tényleg azt is tehesd, amihez kedved van, akkor írd meg blogunkra véleményed vagy látogass el a www.munkanapnelkulszabadon.com -ra!

Gólya Gergely
www.munkanapnelkulszabadon.com

Kapcsolódó Témák:

Felválthatja a betonkomplexumok szürke irodáit az otthoni munkatrend?
Miért félnek 2008-ban az átlagfelhasználótól a nagy cégek?