2008. május 25., vasárnap

Mark Davis - Internet Siker titka (avagy Hatékonyaké a jövő?)

Mark Davis Internet siker titka c. e book segítségével az internettel ma már hatékonyan, lényegesen kevesebb idővel lehet célokat megvalósítani, mint a múltban.



Megjelent Mark Davis Internet siker titka című könyve, amely egy utazásra viszi el az olvasót. Én személy szerint ennek a könyvnek leginkább jelenlegi hatékonyságomat köszönhetem. Sokan vagyunk úgy, hogy leülünk a gép elé email -eket ellenőrizni és órák telnek el céltalan szörfözéssel úgy, hogy azt észre sem vesszük. Ugyanez előfordul akkor is, amikor konkrét céllal ülünk a net elé, érdekes. Ez a fegyelem hiánya vagy a figyelemelterelő eszközök jól működésének bizonyítéka? Azt tapasztaltam, hogy leggyakrabban akkor térülünk el, amikor várunk egy anyag feltöltésére/letöltésére és úgy gondoljuk, hogy megnézzük ezt, vagy azt, mondván míg dolgozik a gép hasznosan töltsük az időt! Következésképpen 1 óra múlva vesszük észre, hogy már rég végzett a gép a feladattal, csak mi veszítettük el a fókuszt!



Azoknak ajánlom ezt a könyvet, akik szeretnek internetezni, akár el tudják képzelni magukról, hogy az internet segítségével otthonról irányítható üzletet építsenek. Hatékonyan!




Kapcsolódó témák:


Miért félnek 2008-tól az átlagfelhasználótól a nagy cégek?
Felválthatja a drága betonkomplexumok szürke irodáit az otthoni munka lehetősége?

Gólya Gergely
http://www.munkanapnelkulszabadon.com

2008. május 24., szombat

Dobogókőn értettem meg, hogy a tibetiek a tudás, a magyarok a szív?

Dobogókőre mentünk kirándulni a napokban, ahonnan nem minden napi élményekkel tértünk haza.



Szívcsakra a hely, amelyet sokan keresnek Dobogókőn?

A Pilisben található Dobogókő, mint oly sok más megnevezés, nevében archaikus információt rejt, melynek kimondásban rögzült, elhomályosult változata máig él a Kárpát-medence népeinél: Közép-Európát az itt élő népek kontinensünk szíveként emlegetik. Ma már kutatások bizonyítják, hogy a Föld szívcsakrája Dobogókőn van. Ezen információ fontossága a nagy publicitású világhírű energiaközpontokéval mint, Stonehenge, a görögországi delphoi jósda és az egyiptomi Kheopsz-piramiséval vetekszik. A Dobogókőre látogató zarándokok között meg kell említeni a kambodzsai és a laoszi lámát, és a rendszeresnek számító buddhista szerzeteseket is. Mi is ott jártunk a napokban és, amit ott éreztünk azt elmondani nem lehet érezni kell. Túrázás közben az érintetlen természetvédelmi terület, a belső nyugalom, a harmónia és a feltöltöttség érzését erősítette bennünk ez a hely.




Tényleg igaz, hogy a föld szíve Dobogókőn van?

A Föld szívcsakrája pontosan a Rám-hegyen, a Ferenczy-sziklánál található. Úgy tartják, aki felkeresi ezt a pontot, annak szervezete feltöltődik energiával, egészsége pedig megerősödik. Ha beteg, állítólag csodálatos gyógyulásban lehet része. Nem messze építettek egy Shaolin falut, amely a Két bükkfa-nyereghez közel a Bund-forrás mellett van.

Dobogókőről a Dalai Láma is beszélt:

Néhány éve, amikor a Dalai Láma hazánkba látogatott, a következőket nyilatkozta: "A tibeti szemlélet és magatartás a Szent Tudás többi hajtásához hasonlóan a Mindenséget egységben, Egynek látja és éli. Ennek megfelelően az úgynevezett erőközpontokat, csakrákat nemcsak az emberi testben, de például a Földgolyón is számon tartja. A hagyomány szerint a Föld szív-csakrája Magyarország területén, pontosabban a Pilisben van."



Dobogókő és a gyökerek

Már elődeink is tisztában voltak a hely jelentőségével. Nem véletlenül ragaszkodott Attila hun vezér a magyarok Kárpát-medencében való letelepedéséhez. Mint ahogyan azt kutatások eredményei is igazolják Attila legféltettebb területe volt ez. Mindenkinek csak ajánlani tudom kiváló program és felejthetetlen élmény!

Megközelíthető:

Dobogókő elérhető Budapest felől a 11-es (szentendrei) úton, Pomáz–Pilisszentkereszt útvonalon.

Kapcsolódó témák:
Emberek ezrei ismerik meg a rejtélyt, amit Shambhala titka tartogat
The Secret – A Titok
Megdöbbentő tények a tudatalatti befolyásolásáról


Gólya Gergely
http://www.munkanapnelkulszabadon.com