2008. február 21., csütörtök

The Secret – A Titok

Nevetséges, hogy az emberek már évezredek óta ismerték az élet nagy kérdéseire a válaszokat, mégis csak kevesen éltek a Titok gyakorlati alkalmazásának lehetőségével?
2006 –ban bemutattak egy filmet: The Secret - Law of attraction (A Titok) címmel. A film bejárta a világot és emberek ezrei életét változtatja meg ma is.


A Titok miatt fogják újra írni a fizika könyveket?

A Titok című film, a vonzás törvényét helyezi objektív alá. Írók, metafizikusok,pszichológusok,quantumfizikusok, trénerek, sikeres üzletemberek, tanítók, ideológiamentes véleményén, tapasztalatain át. A Titok különlegessége, hogy az interjú alanyok (a legkülönbözőbb, egymástól teljesen független területekről érkező emberek) saját területük perspektívájából mutatják meg kutatási eredményeiket, életükből vett gyakorlati tapasztalatokon át.


A Titok sikere nagyban köszönhető olyan értékek és normák favorizálásának, mint tisztelet, hála, becsület, pozitív gondolkodás, félelemnélküliség, reményteli jövőkép és a misztikum. Ami a Titok -ból sugárzik, a nézőt olyannyira magával ragadja, hogy első látásra fel sem tudja dolgozni az információhalmazt. Olyan törvényeket ismertet meg a nézővel, amelyekről a fizika órákon az ellenkezőjét állítják még ma is a hagyományőrzők.

Mások is írtak a titokról?

Érdekes! Többedszeri megntekintés után már máshová kerültek a hangsúlyok, könnyebben át tudtam ültetni saját életembe a vonzás törvényének alkalmazását.
Korábban olvastam a témában könyveket, mint Lynn Grabhorn - Vonzás Hatalma, Esther és Jerry Hicks – Kérd és megadatik! azonban a beállítottságom javulására leginkább a Titok volt a legjelentősebb hatással. Nagyon tetszik, hogy minden interjú alany pozitív kisugárzású, jellemes ember, persze ezen megállapításomnak olyan előzményei voltak, mint Jack Canfield – Erőleves a léleknek és John Gray – A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek című könyvek olvasása.



A Titok formai elemei felrázzák a nézőt

A Titok nézőjének egy percig sem lankad a figyelme, mivel egy információ gazdag (képi illusztrációk, digitális effektek, nagy totálok, színes alázene, gyönyörű helyszínek) egy újhullámos 21. századi riportfilmet ismerhet fel benne, amiért köszönet a Titok forgatókönyvírójának és rendezőjének. A házimozi kedvelőknek jelzem, nem titok, hogy a Titok mozira készült (nagy totálok, hangeffektek, dolby s.) Mindez egy riportfilmben. :D





Miért olyan népszerű megjelenése után két évvel is a Titok?

A film több szálon fut, ebből az egyiken megtudhatjuk hogyan építették be életükbe a Titok gyakorlati elemeit a régi korok nagy gondolkodói, feltalálói, olyanok mint Albert Einstein, Ralph Waldo Emerson, Winston Churchill.Ehhez hasonló felismeréseket a Shambhala titkában olvastam.



A Titok az egész világon végigsöpört, már a megjelenés évében. A média Magyarországon is szerepet játszott a Secret népszerűsítésében, azonban azt látom, hogy a Titokkal kapcsolatos fórumok, blog-ok és a fun club-ok egyre több ember érdeklődését keltik fel, mivel ezek a helyek azok, ahol olvashatunk a Titok alkalmazói életében végbemenő változásokról és ez az az erő, ami nem csak szinten tartja, hanem emeli az iránta tanusított érdeklődést. Jó érzés látni, hogy a Titok nem csupán egy téma egy magazinműsorban, ami nagy reklámértékkel bír és horderejéből adódóan többen profitálhatnak belőle. A Titok az a törvény, amit mindenkinek ismernie kell, amit már az általános iskolában tanítani kellene.



A Titok sokáig rejtve volt, de ma már mindenki hozzáférhet és a benne rejlő erőket a saját javára fordíthatja. A Titok elérte a kritikus tömeget, amely egy kis hógolyóból egy, az utazósebességét is már túllépett komoly lavinává nőtt két év alatt.

Kapcsolódó témák:

Emberek ezrei ismerik meg a rejtélyt, amit Shambhala titka tartogat
Mennyei prófécia TV premier
Gyermekünk személyisége, saját kiegyensúlyozottságunkon múlhat?
Célkeresztben egy megdöbbentő kutatás végeredménye

Gólya Gergely
www.munkanapnelkulszabadon.com