2008. március 4., kedd

Shambhala titka most már nem titok!

Shambhala titka

James Redfield
a Shambhala titkával ismét egy olyan regényt adott a világnak, ami emberek ezreinek szolgált gondolatébresztőként hétköznapjaikban.


Shambhala titka a könyv

James Redfield, a Shambhala titkában felhívja a figyelmünket arra a gondolkodásmódra, amelynek megléte, vagy hiánya befolyásolja jövőnket. A Shambhala titka egy kultuszt teremtő regényfolyam negyedik darabja. Aki olvasta A Mennyei prófécia vagy A tizedik felismerés c. James Redfield könyvek valamelyikét, annak nem kérdés, hogy az egész emberiség számára fontos üzeneteket közvetít az író és nincs ez másképp A Shambhala titkában sem.



Mi történik Shambhala főhősével?

Mondhatnánk, hogy ma a média és az olcsó pletykalapok ezotéria rovatai eléggé felhígították a világ spirituális szemüvegen való szemléletének tradícióját. De mondhatjuk azt is, hogy ez is egy divatspirált követve hol elő kerülő, hol a sarokba dobott kacatként van jelen életünkben. Visszaélnek ennek lehetőségével azok, akik ezen téma misztikus voltából következően a figyelembe központjába kerülhetnek. Én úgy látom, hogy a lélek mélységeit és magasságait, annak jelenét és jövőjét James Redfield a Shambhala titkában egy olyan formában mutatja be, ahogyan hétköznapjainkban magunk is meg tudjuk ismerni és tudatosan használni. A Shambhala titkának főhőse Tibet rejtelmes tájain vándorolva küzd életveszélyes helyzetekben, ahol a csodával határos módon mindig megjön számára a segítség, ami megmenti. Útja Shambhala-völgyébe vezet, ahol magyarázatot kap minden, az utóbbi időben történt, számára felfoghatatlan eseményre.

A Shambhala titka leírja mi lesz ha, a világ megváltozik.

A Shambhala titka bemutatja mi történik, ha az emberiség egy akkora energiamezőt teremt, amekkorát a világ még nem látott.

A Shambhala titka elárulja milyen következménnyel jár, ha ez a mező a földkerekségen végighömpölyögve felemeli a rossz erőit, amelyek ma még központi hatalomnak számítanak és mindenkit irányítani akarnak.

A Shambhala titka lefesti azt a jövőt, amikor minden szakmában és foglalkozási ágban reform csoportok alakulnak, amelyek tagjai tudatosan alkalmazzák ezt az energiamezőt.



Milyen további témákat érint James Redfield - Shambhala titka című művében?

A Shambhala titkában olvashatunk a genetikailag manipulált élelmiszerek emberre kifejtett drámai hatásáról és az ezzel párhuzamosan magas fejlettségi szintet elért tömegtájékoztatásban rejlő erőkről és az azokat uraló hatalmakról. James Redfield felhívja a figyelmet a kormányzati felügyelet gyakorlására a demokratikus országokban is. Olyan, a világban zajló folyamatokra világít rá a Shambhala titka, mint az, hogy a nagyvállalatok kezükben tartják a technika mind nagyobb részét, hamis igényeket teremtenek és a vezetők egy következő célja egy készpénzáramlás mentes társadalom létrehozásának lehetősége. Lásd The Secret!Ezeket a folyamatokat persze nem kell véglegesen elfogadottnak tekintenünk. A Shambhala titka megadja az útmutatót arra, hogyan tudjuk bevenni a kanyarokat és mi a módja, hogy egy pozitív jövőképet teremtsünk magunkban.



Számomra megdöbbentő képet festett James Redfield, azzal amit a technikai fejlődés miértjeiről és a gondolaterősítő berendezések lehetőségéről írt.

Megtudtam, létezik-e egyáltalán Shambhala, a technikai fejlettség csúcsán álló társadalom?

Ha letézik Shambhala, akkor miért nem talál rá a külvilág?

James Redfield könyve egy újabb regény, mely szerint az új évezred nagyban eltér majd attól, ami most van. A mai generáció fiataljai azok az emberek, akik Shambhala igazi harcosai, amely mindannyiunk számára elgondolkodtató lehet.

Kellemes időtöltést kívánok ehhez az „építő” könyvhöz.

Kapcsolódó témák:

Útjára indult a Tibeti Szabadság Láng
The Secret – A Titok
Megdöbbentő tények a tudatalattiról

Gólya Gergely
www.munkanapnelkulszabadon.com