2008. március 15., szombat

9 felismerés, amely a világot megváltoztathatja?

Egy üzenetet kaphattok ma este a Mennyei Próféciát látva a 9 tekercs felismeréseivel, amely az egész emberiség sorsát megváltoztathatja

Mit csinálj ma este?

Évek óta nem nézek tv-t és nem szoktam ilyet csinálni, azonban ma mindenkit arra buzdítok, hogy este 19:35-kor üljön be a tv elé, helyezze magát kényelembe, ki ki készítse maga mellé a kedvenc nassolni valóját és kapcsoljon a TV2 -re.

Miért nézz tv-t?

Nem nem azért, hogy a napi eseményeket lássuk, azok akkor is eljutnak hozzánk ha nem nézünk tv-t. Nem túl rég egy barátomtól kaptam egy dvd-t azzal az üzenettel, hogy ezt a filmet már könyvben olvastad nézd meg és éld át!
Nagyon hálás vagyok neki, mert segített James Redfield üzenetét feleleveníteni. Ez az üzenet pedig a Mennyei Prófécia 9 tekercsének mondanivalója, amely olyan felismeréseket tartalmaz, amely az egész emberiség sorsát megváltoztathatja.



A Mennyei prófécia a film

Egy állástalan tanár John Woodson a „véletlenek” furcsa összjátéka folytán Peru őserdejébe kerül.
Részt vesz a kilenc ókori pergamentekercs, más néven a Mennyei prófécia felkutatására irányuló expedícióban. A próféciában foglalt kilenc alapelv világméretű megvilágosodást eredményezhet, új értelmet adhat az emberiség létének. A korrupt egyház vezetői mindenáron meg akarják akadályozni a prófécia napvilágra kerülését.



A Mennyei prófécia folyamatos sikereket arat

A Mennyei prófécia 1993-ban jelent meg nyomtatásban Magyarországon 1995-ben adták ki először,a könyv első megjelenése óta 6-szor adták ki változtatás nélkül.
James Redfield kalandregénye, amelyet ma este egy kalandfilm formájában tekinthetünk meg önmaga és a világ megismerésének kockázatos útját mutatja be. A Mennyei Prófécia főszereplője életének éppen abban a pillanatában találkozik régi barátnőjével, amikor kiábrándultság vesz erőt rajta és azon töpreng változtatnia kellene az életén. Garantálom, hogy a Mennyei prófécia mondanivalója megérint benneteket és ajánlani fogjátok ismerőseiteknek is.



A Mennyei prófécia amerikai kalandfilm: 2006 93´ James Redfield regényéből

A Mennyei prófécia tv premier

A Mennyei prófécia rendezője: Armand Mastroianni

A Mennyei prófécia főszereplői: Jürgen Prochnow, Hector Elizondo, Thomas Kretschmann, Matthew Settle

A Mennyei prófécia a teletext 888. oldalán feliratozva látható.

Jó szórakozást!

James Redfield művek:
Shambhala titka
A Tizedik felismerés
A Mennyei látomás
A Mennyei prófécia

Kapcsolódó témák:
Emberek ezrei ismerik meg a rejtélyt, amit Shambhala titka tartogat
Te is szeretnél ott lenni a Tibeti szabadság láng érkezésénél?
The Secret
Olvasol, hogy tudd melyik kapszulát vedd be?
Megdöbbentő tények a tudatalatti befolyásolásáról

Gólya Gergely
www.munkanapnelkulszabadon.com